preloader

Începutul unei noi aventuri

Lucrurile bune se află într-un pachet mic

Cum funcționează?

SELECTEAZĂ UN PLAN DE ABONAMENT

Vom livra bunătăți unice din diferite țări conform tematici lunii curente

AMBALĂM ȘI LIVRĂM CUTIA

Cutia ta se livrează în siguranță și ajunge la ușa ta

BUCURĂ-TE DE BUNĂTĂȚILE PRIMITE

Suntem siguri că vei ști ce să faceți de acolo. Enjoy!

Ce e înăuntru?

Fiecare cutie conține ingrediente unice și selectate cu multă atenție la detalii. Poți să devii un chef internațional cu ajutorul acestora. Avem surprize mici în fiecare lună. Cutia te ajută să te simți de parcă ai fi într-o excursie într-o țară exotică și îți va oferi inspirație când vei decide următoarea ta destinație de vacanță.

Când vei deschide cutia noastră vei simți că a meritat fiecare moment de așteptare. Dacă îți place să încerci lucruri noi și interesante, cutia asta este pentru tine.

După prima lună, o să ai impresia că trec ani până la sosirea următoarei cutii cu surprize, și vei vorbi numai despre ea cu prietenii.

Următoarea expediere

Grăbește-te pentru mâncăruri proaspete!

Alegeți-vă calitatea de membru

pricing
Lunar
150 lei/lună
  • Refacturare în fiecare lună
  • Anulați oricând
  • TRANSPORT GRATUIT
ÎNCEPE AVENTURA
pricing
3 Luni
450 lei/ 3 luni
  • Refacturare în fiecare 3 luni
  • Anulați oricând
  • TRANSPORT GRATUIT!
ÎNCEPE AVENTURA
pricing
6 Luni
900 lei/6 luni
  • Refacturare în fiecare 6 luni
  • Anulați oricând
  • TRANSPORT GRATUIT!
ÎNCEPE AVENTURA

Planul abonamentului

Pentru toate abonamentele recurente, data limită este sfârșitul lunii. Dacă comandă dvs. este făcută după această dată, veți primi următoarea cutie lunară (cea pentru care comande se poate face până sfărșitul lunii următoare). Prima plată este datorată la finalizare.

FAQ

Când voi fi facturat?

Când plasați comanda pentru calitatea de membru TASTE OF World BOX, vi se va factura imediat primul TASTE OF World BOX. După aceea, facturarea repetată este pe data când a fost primul pachet comandat.

Vă rugăm să rețineți: după achiziția inițială a cutiei, următoarea reînnoire a cutiei va avea loc pe dată  când v-ați înscris prima dată.

Care este politica de rambursare?

Dacă nu vă place ce este înăuntru ne puteți trimite cutia înapoi (fiecare produs trebuie să fie nedeschis, și toate produsele să fie în cutie) în termen de 14 zile, iar noi vă trimitem banii înapoi, sau puteți să optați pentru cutia următoare.

Îmi pot anula calitatea de membru?

Vă puteți anula abonamentul oricând, dar prima lună nu este rambursabilă. Dacă doriți să anulați după prima lună, trebuie să faceți acest lucru cu cinci zile înainte ca abonamentul să fie reînnoit pentru a evita plata. De exemplu, dacă plata recurentă este pe dată de 5 a lunii, trebuie să anulați până pe dată de 1 din acea lună. Vă rugăm, de asemenea, trimiteți un e-mail la hello@nellibox.ro pentru a ne informa despre contul dvs. anulat.

Pot trimtie cutia ca și un cadou?

Da, desigur! În pagină de checkout, vă rugăm să utilizați opțiunea „Note de comandă” pentru a specifica dacă este sau nu un cadou. De asemenea, puteți lăsa un mesaj pe care îl vom trimite împreună cu această cutie. Asigurați-vă că introduceți adresa de facturare, adresa de expediere a destinatarului.

Cutia și produsele mele sunt deteriorate. Ce ar trebui să fac?

În cazuri rare, o cutie și / sau conținutul acesteia este deteriorat sau lipsește, vă rugăm să ne contactați la hello@nellibox.ro și vom fi bucuroși să vă rezolvăm solicitarea. Validitatea unei cutii deteriorate și / sau conținutul acesteia va fi la decizia noastră și solicităm o fotografie a articolului deteriorat pentru a accelera o soluționare într-un timp cât mai scurt. Din cauza modificărilor inventarului, orice problemă trebuie raportată în termen de 30 de zile de la primirea cutiei de abonament.

Cutii vechi

Cumpărați cutiile anterioare

De ce să te abonezi?

SPECIAL
Pentru că toți merităm ceva special în fiecare lună
NOU
O șansă să încerci ceva nou de care nu ai avut ocazia până acum
INTERESANT
Fără grija să cauți produse noi și interesante

Ce spun oamenii?

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Fusce id dui a orci vehicula hendrerit. Nullam luctus quam eu purus consequat blandit.

Mattie Sanders

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Fusce id dui a orci vehicula hendrerit. Nullam luctus quam eu purus consequat blandit.

Lucy Hunt

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Fusce id dui a orci vehicula hendrerit. Nullam luctus quam eu purus consequat blandit.

Pamela Rodriguez
Urmăriți-ne pe INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nellibox.ro is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

© 2019 NELLIBOX.
Web Design & Development Prowebshop
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro
ro_RORomanian
ro_RORomanian