Bruschetta cu rosii si masline

Bruschetta face parte din categoria aperitivelor. Bruschetta este un aperitiv italian ce conține o felie de pâine, frecată cu usturoi, stropită cu ulei de măsline și acoperită cu cubulețe de roșii proaspete și busuioc. Servita calda sau rece si completata cu legume sezoniere, bruschetta se poate face in orice sezon sau cu orice ocazie.

Ingrediente

  • 12 felii de pâine baghet
  • 1 dl ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi decojite
  • piper negru proaspăt măcinat după gust
  • Sare după gust
  • 2 roșii mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ lingură de zahăr
  • busuioc proaspăt după gust
  • 1 mic ceapa tocata marunt
  • O sticlă  de măsline negre tocate

Preparare

1. Încălziți grătarul. Prăjiți roșiile în ulei timp de 5 minute. După prăjire tăiațti roșii în cubulețe și puneți într-un bol. Adăugați ceapa, busuiocul și zahărul și amestecați puțin.

2. Pregătiți bruschetta: prăjiți pâinile până se rumenesc. Frecați toate pâinile cu căței de usturoi. Puneți pâinile pe o farfurie și presărați cu puțin ulei. Se poate urma lingura de topping de roșii și apoi toppingul de măsline. Se adaugă sare și piper și se servește în cele din urmă.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*