Curry de pui cu lapte de cocos

Mâncarea este foarte uşor de preparat. Puiul este tăiat în bucăţi, se prepară repede şi se amestecă cu uleiul şi curry. Apoi, sunt lăsate să fiarbă în laptele de cocos şi roşii. Rezultatul? Extraordinar.

Ingrediente

  • 1 cutie Lapte de cocos (400 ml)
  • 2 linguri  Pudră de curry roșu
  • 3 linguri Ulei pentru tigaie
  • 1 borcan Legume congelate(400 g)
  • 1 kg piept de pui
  • 1 ceapă mică
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 lingurițe de zahăr
  • 1/2 lingură citronelă
  • 1/2 lingură ghimbir
  • 1/2 lingură ardei iute tocat

Timp de preparare: 10 minute

Timp de Gătire: 25 minute

Ingrediente pentru: 2 persoane

Preparare

1.Taie pieptul de pui in felii. Taie ceapa mărunt. Încinge o tigaie și pune uleiul. Prăjește usturoiul cu ardeiul, ghimbirul si citronela pentru aproximativ un minut, la foc mediu. Adaugă pieptul de pui, ceapa, zahărul si puțină sare si amestecă-le cu grijă.

2. Lasă întreaga compoziție la înăbușit, timp de 10 minute, la foc mediu, până când ceapa este caramelizată, amestecând din când în când. Adaugă laptele de cocos și pudra de curry roșu si lasă-le la fiert, amestecând din când în când. Ia capacul si mai lasă-le la foc mic timp de 15 minute, până când carnea de pui este gătită.

3. Adaugă legumele congelate si sare după gust.

Sfat: Servește alături de tăiței cu ou sau orez.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*