preloader

Despre Nellibox

O idee născută din pasiune

Bine ai venit la clubul exclusiv pentru curioșii culturali și culinari. Nellibox a fost înființat dintr-un motiv simplu: să aducă produse exotice și internaționale autentice sau artizanale la ușa ta. 

 

Cu noi este mai ușor să te bucuri de produse gourmet, conectăm oamenii cu noi arome neîntâlnite, din jurul lumii. Produsele variază de la alimente, băuturi, bijuterii, produse cosmetice și artizanale. 

 

Abonamentul nostru lunar este unic, schimbăm constant produsele și tematica, asigurăm că nu vei primi aceleași articole de două ori.

 

O misiune înrădăcinată în descoperire

 

Taste of the World Box este despre satisfacerea aventurierului din tine prin descoperirea unor produse internaționale uimitoare, bogate, frumoase. Ne propunem să promovăm produsele de calitate, estetice pe care lumea le are de oferit, în timp ce îți oferim șansa de a te bucura de mâncare exotică, pregătită chiar la tine în bucătărie. Cu ocazia fiecărei cutii, vei învăța și vei gusta ceva diferit, exotic. Bucură-te de o călătorie exotică chiar la tine acasă!

 

Sentimentul când primești un cadou și nu știi ce conține cutia, este o senzație unică și un prilej de bucurie neobișnuită. Când am început să ne gândim la Nellibox, senzația asta am vrut să o transmitem. Să avem ocazia să dăm fiecărui client o porție mică de bucurie în zilele obișnuite și gri.

© 2019 NELLIBOX.
Web Design & Development Prowebshop
Select your currency
EUR Euro
ro_RORomanian
ro_RORomanian