Fajitas de pui

Felul de mâncare fajitas este o mâncare mexicană binecunoscută în restaurantele mexicane, unde bucăți de carne marinată sunt servite într-o tigaie alături de ardei grași colorați și ceapă caramelizată. Felul de mâncare este servit cu un coș de tortillas moi, calde, și un număr de alte garnituri delicioase. O parte a farmecului felului de mâncare fajitas este că trebuie să îți asamblezi tu propria fajitas folosind ingredientele puse la dispoziție. 

Ingrediente

  • 2 foi tortilla
  • Condiment Fajita
  • 400 grame piept de pui 
  • 3 ardei graşi 
  • 1 ceapă 
  • 2 limete 
  • 40 ml smântână 
  • 80 g guacamole 
  • oregano, scorțișoară, chilli, sare și piper

Preparare

  1. Mai întâi pregăteşte puiul, care trebuie tăiat fâşii, nici prea groase, nici foarte subţiri. Pentru a extrage sucul din limete, presează-le înainte. Sucul obţinut se amestecă împreună cu condimentele (oregano, puțină scorţişoară, piper, sare şi piper), după care adugă puiul fâşii şi lasă-l la rece jumătate de oră.
  2. Pregăteşte legumele – taie ardeii şi ceapa – iar în paralel prăjeşte cu puţin ulei încins carnea de pui marinată (nu e nevoie de mai mult de 5 minute). Apoi, adaugă în tigaie ceapa şi ardeiul gras.
  3. Pune compoziţia în cele două lipii şi adaugă guacamole şi smântână.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*