preloader

FAQ

FAQ

Când voi fi facturat?

Când plasați comanda pentru calitatea de membru TASTE OF World BOX, vi se va factura imediat primul TASTE OF World BOX. După aceea, facturarea repetată este pe data când a fost primul pachet comandat.

Vă rugăm să rețineți: după achiziția inițială a cutiei, următoarea reînnoire a cutiei va avea loc pe dată  când v-ați înscris prima dată.

Care este politica de rambursare?

Dacă nu vă place ce este înăuntru ne puteți trimite cutia înapoi (fiecare produs trebuie să fie nedeschis, și toate produsele să fie în cutie) în termen de 14 zile, iar noi vă trimitem banii înapoi, sau puteți să optați pentru cutia următoare.

Îmi pot anula calitatea de membru?

Vă puteți anula abonamentul oricând, dar prima lună nu este rambursabilă. Dacă doriți să anulați după prima lună, trebuie să faceți acest lucru cu cinci zile înainte ca abonamentul să fie reînnoit pentru a evita plata. De exemplu, dacă plata recurentă este pe dată de 5 a lunii, trebuie să anulați până pe dată de 1 din acea lună. Vă rugăm, de asemenea, trimiteți un e-mail la hello@nellibox.ro pentru a ne informa despre contul dvs. anulat.

Pot trimtie cutia ca și un cadou?

Da, desigur! În pagină de checkout, vă rugăm să utilizați opțiunea „Note de comandă” pentru a specifica dacă este sau nu un cadou. De asemenea, puteți lăsa un mesaj pe care îl vom trimite împreună cu această cutie. Asigurați-vă că introduceți adresa de facturare, adresa de expediere a destinatarului.

Cutia și produsele mele sunt deteriorate. Ce ar trebui să fac?

În cazuri rare, o cutie și / sau conținutul acesteia este deteriorat sau lipsește, vă rugăm să ne contactați la hello@nellibox.ro și vom fi bucuroși să vă rezolvăm solicitarea. Validitatea unei cutii deteriorate și / sau conținutul acesteia va fi la decizia noastră și solicităm o fotografie a articolului deteriorat pentru a accelera o soluționare într-un timp cât mai scurt. Din cauza modificărilor inventarului, orice problemă trebuie raportată în termen de 30 de zile de la primirea cutiei de abonament.

© 2019 NELLIBOX.
Web Design & Development Prowebshop
Select your currency
EUR Euro
ro_RORomanian
ro_RORomanian