Lasagne

Lasagna este o mancare nelipsita de pe mesele italienilor, alaturi de pizza si paste. Lasagna este unul din cele mai vechi preparate italiene. Lasagna este preparat foi late, subțiri de paste sunt coapte în straturi, în cuptor, cu sos de roșii și carne și cu brânză deasupra.

Ingrediente

Preparare

  1. In ulei, se adaugă ceapa tocată împreună cu usturoiul tocat si se prajeste putin, apoi se adaugă carnea tocată și se fierbe pe foc mai mare până când carnea este albă. Condimentează cu sare și piper. Apoi adăugați puțină apă și lasati sa se evaporeze sub un capac. Când este aproape gata, adaugam sosul de roșii, îl condimentăm cu busuioc și îl gătim bine.
  2. Puneti putin ulei intr-o tava medie, puneți un pic de tocana, mai bechamel în partea de jos, apoi vine aluatul, tocanul, bechamelul, apoi aluatul, alternativ. Ideea este să puneți deasupra ultima porție de tocană. Adaugati brânză rasă, acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti in cuptor care este preincalzit la 170 de grade. Se coace timp de 35 de minute (până când aluatul se înmoaie).

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*