preloader

Office Snack Box

Locuri de muncă mai fericite

Știați? Patru din cinci angajați ar prefera beneficiile noi sau suplimentare la locul de muncă pentru o majorare a salariilor.

Investiția în bunăstarea locului de muncă duce, de asemenea, la o atmosferă de birou mai satisfăcătoare și mai plăcută. Având în vedere că majoritatea dintre noi petrecem aproximativ o treime din viața noastră la muncă (aproximativ 90.000 de ore în total, potrivit specialiștilor), nu are nicio întindere să spunem că locurile de muncă mai sănătoase și mai fericite pot duce la vieți mai sănătoase și mai fericite.

 

De ce să promovezi bunăstarea la locul de muncă?

Pentru angajatori:

  • Angajații mai sănătoși sunt mai susceptibili de a fi productivi: studiile arată că lucrătorii sănătoși obțin aproximativ 20% la muncă mai mult decât cei nesănătoși.
  • 89% dintre angajații companiilor cu inițiative de bunăstare pot recomanda organizarea lor ca un loc bun pentru a lucra.
  • Gustări și băuturi sănătoase ajută la stimularea implicării angajaților. În cadrul studiilor la locul de muncă, echipele puternic angajate au înregistrat o rentabilitate mai mare cu 21% și o reducere de 41% a absenteismului.

Pentru angajați:

  • Mâncarea mai multor fructe și legume este una dintre cele mai eficiente strategii pentru reducerea riscului de îmbolnăvire care poate pune viața, precum cancerul și accidentul vascular cerebral.
  • Să ai gustări sănătoase la birou înseamnă că ai mai puțin șanse să devii „flămând” (flămând și supărat) la locul de muncă, ceea ce poate reduce abilitățile de luare a deciziilor cu până la 62%.
  • Vitaminele și antioxidanții găsiți în fructe și legume ne fac să ne simțim fericiți, creativi și angajați, promovând funcția creierului pozitivă.

Îmbunătățiți bunăstarea în locul dvs. de muncă astăzi

Bucurați-vă de 15% discount din valoarea  primei livrări de pachet Office Snack de la Nellibox.

© 2019 NELLIBOX.
Web Design & Development Prowebshop
Select your currency
EUR Euro
ro_RORomanian
ro_RORomanian