Pui Japonez cu arahide

O masa completa pentru intrega familie, in numai 30 de minute, cu aceasta reteta de pui Japonez cu arahide. Incearca un preparat autentic japonez, care este si usor de gatit.

Ingrediente

  • 1 file de piept de pui
  • 10 dkg de arahide
  • 1 ceapă mare 
  • 50 ml sos de soia
  • 2 lingurite de gem de portocale
  • 2 linguri consumând amidon
  • Sare după gust
  • piper alb după gust
  • 2 lingurite ulei

Preparare

1. Tăiați pieptul de pui în fâșii, adaugați sare și piper după gust.

2. Se taie ceapa în inele și se prăjește, apoi se pune pieptul de pui tocat și se prăjește împreună.

3. Toarnă sosul de soia peste el și gătește pieptul de pui până este moale aprox. 20 de minute la fo mediu.

4. După ce carnea este gătită, scoateți-o și în bulion adăugați dulceata de portocale și amidonul și puneți la gătit până când este groasă. Dacă gustul gemului de portocale ar fi puțin amar, adăugați o lingură de zahăr.

5. După ce sosul este gata, puneți carnea înapoi și încălziți-o.

6. Se prăjesc alunele tocate și se pune deasupra vasului finit. Se servește cu orez.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*