Supă de tăiței cu tofu și ciuperci

Rețeta de supă de ciuperci cu tofu prăjit și tăiței are o tentă asiatică și adună laolaltă destule lucruri bune și hrănitoare ca să fie minunată pentru o zi de toamnă târzie sau iarnă. Toate aromele din supa asta îți încălzesc sufletul, în plus, o calitate a rețetei este că o puteți ușor adapta conținutului cămării și al frigiderului.

Ingrediente

Timp de preparare:  20 minute

Timp de gatire: 10 minute

Ingrediente pentru:  2 persoane

Preparare

1 .Spală ciupercile si lasă-le 15 minute in apă caldă. Apoi taie-le fâșii.

2. Taie tofu cubulețe. Curăță și taie morcovul în fâșii subțiri.Toacă mărunt coriandru. Încălzește apa în care au fost ciupercile.

3. Adaugă tăițeii de orez, legumele și tofu și lasă-le la fiert timp de 4-5 minute. Condimentează cu ghimbir, coriandru, suc de lămâie, sos de soia și sos de pește. Presară coriandru și supa este gata.

Sfat: Poti adauga cateva picaturi de ulei de susan.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*