Supa Indiana

In India exista multe tipuri de supe. In functie de ingredientul principal folosit si de statul indian de unde provin, ele se numesc Rasam, Soopa, Shorba, Sambar, Dahl sau in multe alte feluri.

Ingrediente

  • 1 lingurita turmeric
  • ½ lingurita ghimbir macinat
  • 100 dkg pulp de pui
  • 2 lingurite de pudra  curry
  • 6 bucati de cuisoare intregi
  • 1 si ¼ dl crema de gatit
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 15 dl supa de pui
  • 2 linguri de faina
  • 6 dkg unt
  • 12 boabe de piper negru
  • 1 mar curat, maruntit

Preparare

1. Taiati excesul de grasime si tendoane de la picioarele de pui. Se amesteca faina, pudra de curry, curcuma si ghimbirul si se freaca puiul cu el.

2. Incalziti untul intr-o cratita mare; puneti carnea la foc mediu si prajiti fiecare parte pana se rumenesc. Puneti intr-o tigaie cuisoare si boabe de piper, mere si supa de pui. Se aduce la fiert si apoi se fierbe timp de 1 ora acoperita.

3. Scoateti puiul din tigaie. Carnea se taie foarte aproape de os si se toaca fin. Pielea si oasele sunt aruncate. Scoateti grasimea de pe suprafata ciorbei. Puneti puiul in ciorba. Se amesteca sucul de lamaie si crema de gatit si se incalzeste incet.

Sfat: Nu lasati supa sa fiarba, deoarece se va aglomera.

Găsiți produsele aici, în pachetele Taste of the World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*